Presentació

Som un grup de persones que col·labora, com tantes, per fer de Santa Coloma un poble viu i millor per viure-hiCol·laborem compta amb el recolzament i empara d’Esquerra Republicana de Catalunya per traslladar les demandes i propostes del nostre municipi a l’àmbit nacional.

Entre totes les persones que formen Col·laborem trobem diferents sensibilitats però totes coincidim en el model de poble que volem: una Santa Coloma de Cervelló viva i activa, on s’hi visqui, no només s’hi resideixi. On s’hi participi, perquè entenem que la gent ha de poder participar en les qüestions que més els afecten. 

Des de Govern, les regidores d’Esquerra Republicana, han fet molta feina durant aquesta legislatura 2015-2019. S’han fet moltes coses bé i moltes de millorables. En som conscients i per això des de Col·laborem treballarem incansablement per donar continuïtat a la feina feta i assolir els nostres objectius com a municipi. Com més siguem, millor ens sortirem.

Col·laborem va neixer l’any 2016 però no va ser fins al Maig de 2018 que va començar a donar les seves primeres passes com a projecte consolidat que aspira a contribuir activament i constructivament en el futur del nostre municipi. 

Sigues benvinguda a la nostra pàgina web, un espai virtual que hem creat perquè la informació cirucli en els dos sentits. Contacta amb nosaltres i participa des d’ara mateix. Estarem encantades de saber de tu. 

 

Jordi Bartolomé Fernández

Alcalde de Santa Coloma de Cervelló