Presentació

Som un grup de persones que col·labora, com tantes, per fer de Santa Coloma un poble viu i millor per viure-hi

Entre totes les persones que formen Col·laborem trobem diferents sensibilitats però totes coincidim en el model de poble que volem: una Santa Coloma de Cervelló viva i activa, on s’hi visqui, no només s’hi resideixi. On s’hi participi, perquè entenem que la gent ha de poder participar en les qüestions que més els afecten. 

Des de Govern, els i  les regidores de Col·laborem han fet molta feina durant aquesta passada legislatura 2019-2023. S’han fet moltes coses bé i moltes de millorables. En som conscients i per això des de Col·laborem treballarem incansablement per donar continuïtat a la feina feta i assolir els nostres objectius com a municipi. Com més siguem, millor ens sortirem.

Col·laborem va neixer l’any 2016 però no va ser fins al Maig de 2018 que va començar a donar les seves primeres passes com a projecte consolidat que aspira a contribuir activament i constructivament en el futur del nostre municipi. El nostre grup compta amb el recolzament i empara d’Esquerra Republicana de Catalunya per traslladar les demandes i propostes del nostre municipi a l’àmbit nacional.

Sigues benvinguda a la nostra pàgina web, un espai virtual que hem creat perquè la informació cirucli en els dos sentits. Contacta amb nosaltres i participa des d’ara mateix. Estarem encantades de saber de tu. 

 

Jordi Bartolomé Fernández

Portaveu del grup Col·laborem